A Kikelet Pincészet furmint, zéta, sárgamuskotály, hárslevelű házasítása.

A Berecz Stephanie és Zsolt által vezetett pincelátogatás után a pincészet teraszán Kicsi Zso konyhájából kikerült BBQ töltött dagadó után nem akartunk édességet enni. Viszont a kóstoló sor utolsó bora a Késői Szüretelésű 2011 volt. Megkóstoltuk, egymásra néztünk Piroskával, a feleségemmel és jött a HŰHA. Egy kellemesen édes, de nem túl édes ital, sok-sok érett gyümölcs aromával, mely teljes mértékben helyettesít minden desszertet és az étkezést lezáró utolsó fogást. Nagyszerű nedű egy fantasztikus ebéd befejezésére. Azóta már otthon is kipróbáltuk. Bejött és a HŰHA érzés sem múlt el. Csodás ital és élmény.

Kategória: Egyéb